Центар за новости

  • Денеска 2 контејнери до пристаништето Сантос, Бразил!

    2022-05-13

  • 3 контејнери денеска испратени до пристаништето Хамбург, Германија!

    2022-05-09

  • Верувајте дека сте повеќе или помалку свесни за тековниот пораст на цените на прирабниците. Ова е предизвикано од различни фактори, како што се појавата на коронавирус, зголемувањето на цените на суровините, зголемувањето на цената на јени, итн. Следниве фотографии од прирабниците на плочата се за референца.

    2022-04-21

  • Shandong Aiguo Forging Co., Ltd., компанијата има комплетна инвестициска опрема за производство на лиење, опрема за обработка и напредна опрема за тестирање на физичко и хемиско раздвојување. Компанијата главно произведува одлеаноци со прирабници од нискојаглероден челик, легиран челик и други материјали. Може да ги исполни сеопфатните барања на клиентите за различни степени на квалитет на производот и физички и хемиски својства.

    2022-04-21

  • Во континуираното производство на модерната индустрија, прирабниците неизбежно ќе протекуваат поради влијанието на температурата, притисокот, вибрациите и други фактори. Поради грешка во големината на обработката на површината за заптивање, стареењето на заптивниот елемент и неправилната инсталација и затегнување, лесно е да се предизвика истекување на прирабниците.

    2022-04-15

  • AG секогаш инсистира на најдобар квалитет! Сертификат за систем за управување со животната средина СЕРТИФИКАТ ЗА СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ НА ОПРЕМА НАШИТЕ главни производи се сите стандардни фалсификувани прирабници (како EN1092-2, JIS, ANSI, ASME, ASTM, DIN, GOST, BS), може да се произведат и нестандардни и специјални прирабници доколку се обезбеди цртеж.

    2022-03-08

 ...678910...25 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept